Service

Wij staan voor u klaar

Herstellingen

Vertrouw op ons voor vlotte herstellingen van al uw elektrische en benzine-aangedreven gereedschap. We herstellen alle merken die we aanbieden en zorgen voor vervanging als een reparatie langer duurt.

We bieden ook onderhoudsservices aan om de levensduur van uw gereedschap te verlengen en de prestaties te optimaliseren. Van winteronderhoud voor uw grasmaaier tot routineonderhoud voor uw andere machines, we houden uw gereedschap in topconditie, zodat u zich kunt focussen op uw werk.

Slijpen

Laat uw snijgereedschap presteren als nieuw met de professionele slijpservice van Donckers Gereedschappen. Of het nu gaat om cirkelzaagbladen, lintzagen, schaafmessen of kettingzagen, ons team zorgt voor een vakkundige slijping om optimale prestaties en veiligheid te garanderen.

Breng uw slijpwerk naar een van onze winkels en ons ervaren team zorgt voor de rest. We informeren u zodra uw gereedschap klaar is om opgehaald te worden. Met onze slijpservice kunt u uw gereedschap langer gebruiken en uw werk efficiënter maken.

Sleutels

Heeft u een extra set sleutels nodig? Onze sleutelservice biedt u snel en nauwkeurig bijgemaakte sleutels, zodat u altijd een reserve bij de hand heeft.

Kom langs bij een van onze winkels met uw originele sleutel en ons deskundige team maakt een perfecte kopie. We bieden ook geavanceerde sloten plannen aan voor een geoptimaliseerde toegangscontrole. Vertrouw op onze snelle en betrouwbare sleutelservice voor uw gemoedsrust.

Nummerplaten

Heeft u een nieuwe nummerplaat nodig of moet een beschadigde of verloren plaat vervangen worden?

Geen probleem, wij staan voor u klaar. Onze snelle nummerplaat service zorgt ervoor dat u in een mum van tijd een nieuwe nummerplaat heeft voor uw auto, aanhangwagen of caravan die voldoet aan de wettelijke voorschriften in België.

Transport

Laat het zware werk aan ons over. We bieden ook een betrouwbare transportdienst om uw aankopen direct bij u thuis of op uw werkplek af te leveren.

Of het nu om kleine hulpmiddelen of grote machines gaat, wij zorgen voor veilig en efficiënt vervoer. Daarnaast halen we ook machines op voor reparatie en zorgen we voor een veilige retourlevering zodra deze zijn hersteld. Profiteer van onze transportdienst voor een vlotte en naadloze aankoopervaring.

Contact Us

Hoe kunnen we u helpen?

View contacts
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.