Over Ons

Donckers

Geschiedenis

Uw Partner in Gereedschap Sinds 1991

1991
Oprichting Donckers Gereedschappen

Onze geschiedenis begon met de opening van de allereerste Donckers Gereedschappen in Kemzeke, waarmee het fundament werd gelegd voor onze toewijding aan service en kwaliteit.

2002
Donckers Machinery

Met de lancering van Donckers Machinery, naast onze eerste winkel, breidden we ons aanbod uit om ook grotere artikelen te kunnen aanbieden aan onze klanten.

2010
Donckers Liedekerke

Na de overname van Lima Workshop, kwam Donckers Liedekerke tot leven, een verdere uitbreiding van ons netwerk en dienstverlening.

2014
Donckers Kemzeke uitbreiding

Door de uitbreiding van Donckers Kemzeke konden we ons productaanbod vergroten en de winkelervaring van onze klanten verder verrijken.

2015
Donckers Stabroek

Vervolgens namen we Antwerp Tool Services (ATS) over, waardoor we onze klanten in de haven van Antwerpen nog beter van dienst konden zijn.

2019
Donckers Antwerpen

Als laatste mijlpaal in onze groei namen we 'Van Raemdonck' over, gelegen in het hart van Antwerpen. Hierdoor werd Donckers Antwerpen geboren, en breidden we ons assortiment aanzienlijk uit met meubelbeslag.

Vacatures

Onze Mensen Maken het Verschil

Kemzeke - Fulltime
MAGAZIJNIER

Ben jij een georganiseerde en hardwerkende magazijnier met een passie voor logistiek? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in een groeiend bedrijf? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde magazijnier om ons team in Kemzeke te versterken.

Kemzeke - Fulltime
MECHANIEKER

Wij zoeken een ervaren mechanieker voor onze locatie in Kemzeke. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan mechanische systemen en machines.

Kemzeke - Fulltime
BALIEVERKOPER

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte en stressbestendige balieverkoper voor onze locatie in Kemzeke.

SPONTAAN SOLLICITEREN

Laat het onse weten als je geen openstaande vacature gevonden die bij je past, maar denk je dat je wel een aanwinst zou zijn voor ons team.

Contact Us

Hoe kunnen we u helpen?

View contacts
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.