GEREEDSCHAPPEN VOOR VAKMAN, INDUSTRIE EN DOE-HET-ZELVER

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de aankoop van uw gereedschappen ?

Donckers Gereedschappen met vestigingen te Kemzeke, Stabroek, Antwerpen en Liedekerke heeft wat je zoekt. Wij bieden een overcompleet gamma aan met een overweldigende keuze uit de meest gerenommeerde merken en dit aan uiterst scherpe prijzen. 

Dankzij onze persoonlijke service en onze eigen hersteldienst kunnen wij samen met u de meest geschikte oplossing zoeken voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij adviseren u graag bij uw keuze. 

Indien u wenst, leveren wij de gekochte materialen op locatie af. Ook onze buitendienst staat klaar om aan complexe aankoopstructuren onze gekende service te bieden.

De bouw, industriële bedrijven, transportfirma’s en vele andere professionals en particulieren werken met ons samen. Ben jij de volgende ?

  • Grote voorraad
  • Ruime parkeermogelijkheden
  • Leveren op bestelling
  • Eigen hersteldienst

Donckers

Alles voor de professional & DIY

Uitstekend werkmateriaal en dito service. In Kemzeke en ver daarbuiten weten professionals perfect waar ze daarvoor moeten zijn. Donckers Gereedschappen is al sinds 1991 een gevestigde waarde voor een compleet aanbod aan werkmateriaal en machines. Zowel kleine zelfstandigen als grote industriële bedrijven vinden hun weg naar de 4 vestigingen. Ook leveringen op locatie mogelijk!

Meer over ons